Magnus Andersson, Webbdesigner och Webbutvecklare

Hypertext Markup Language

Cascading Style Sheets

HTML & CSS

Som webbutvecklare utvecklar jag webbplatser som följer de standarder som finns. Genom att följa denna standard blir webbplatserna både snabbare att ladda, mer kompatibla och enklare att uppdatera och underhålla. Med detta följer även en bättre sökmotorplacering och webbläsarkompabilitet. Som bevis på detta validerar alla mina webbplatser utan fel i både HTML och CSS.

Content Managment Systems

Enkel underhållning av webbplats

CMS

CMS eller Content Managment System är ett hjälpmedel som gör det enkelt för kunden att själv uppdatera och underhålla sin webbplats. Som webbdesigner och webbutvecklare kan jag anpassa webbplatsen till ett flertal olika publiceringsverktyg. Detta för att kunden ska känna sig bekväm vid underhållet av webbplatsen. Vid önskemål hjälper jag även till med uppdatering och underhåll.

Search engine optimization

Får din webbplats att synas

SEO

Sökmotoroptimering är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. Som webbutvecklare lägger jag stor vikt vid just denna aspekt och efter alla konstens regler utvecklar jag webbplatser som visas bra i alla tänkbara sökmotorer.

Om Mig

Som webbutvecklare och webbdesigner tar jag fram hemsidor 100% utifrån kundens egna önskemål, genom att använda mig av nöjdkundgaranti där kunden betalar först vid slutfört och godkänt arbete får jag de nöjdaste kunderna.

Jag heter Magnus Andersson och bor i Huskvarna. Har ägnat mig åt webbdesign och webbutveckling i flera år och brinner för det jag gör.

I grunden har jag en naturvetenskaplig utbildning med inriktning på datateknik. Därefter har jag även en informationsteknisk utbildning på högskolan med inrikning mot webbutveckling.

Som webbutvecklare utvecklar jag mina hemsidor efter konstens alla regler och följer alla de webbstandarder som finns för att öka bland annat tillgängligheten och användarvänligheten på webbplatsen samt kompabiliteten i olika webbläsare. Genom att arbeta efter denna standard blir webbplatserna enklare att vidareutveckla och anpassa till olika webbläsare. Detta sparar både tid och pengar.

I första hand utvecklar jag webbplatser till mindre företag men kan även tänka mig att gå in i större projekt tillsammans med andra webbutvecklare eller webbdesigners.

För att inte bli för långrandig i min presentation så avslutar jag kort och gott med att säga: behöver du en webbdesigner eller en webbutvecklare så har du kommit rätt.

kontakta mig för mer information.

Kunskaper

Dokumenterade färdigheter:

  • HTML
  • CSS
  • Java
  • MsSQL
  • MySQL

Odokumenterade färdigheter:

  • PHP
  • JQuery
  • Joomla
  • Wordpress
  • Photoshop

Nätverk

facebook logga Google plus logga twitter logga