Magnus Andersson

Hypertext Markup Language

Cascading Style Sheets

HTML & CSS

Som webbutvecklare utvecklar jag webbplatser som följer de standarder som finns. Genom att följa denna standard blir webbplatserna både snabbare att ladda, mer kompatibla och enklare att uppdatera och underhålla. Med detta följer även en bättre sökmotorplacering och webbläsarkompabilitet. Som bevis på detta validerar alla mina webbplatser utan fel i både HTML och CSS.

Content Managment Systems

Enkel underhållning av webbplats

CMS

CMS eller Content Managment System är ett hjälpmedel som gör det enkelt för kunden att själv uppdatera och underhålla sin webbplats. Som webbdesigner och webbutvecklare kan jag anpassa webbplatsen till ett flertal olika publiceringsverktyg. Detta för att kunden ska känna sig bekväm vid underhållet av webbplatsen. Vid önskemål hjälper jag även till med uppdatering och underhåll.

Search engine optimization

Får din webbplats att synas

SEO

Sökmotoroptimering är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. Som webbutvecklare lägger jag stor vikt vid just denna aspekt och efter alla konstens regler utvecklar jag webbplatser som visas bra i alla tänkbara sökmotorer.

Kontakta mig

Namn:

E-post:

Telefon:

Mobil:

Meddelande:

Kontakt

Telefon:

  • 0709 - 71 05 99

E-post:

  • send_to_magnus [at] hotmail.com
  • kontakt [at] magnus-andersson.nu

Adress:

  • Gillesgatan 5b
  • 561 31 Huskvarna

Nätverk

facebook logga Google plus logga twitter logga